Instantní syrovátkový proteinový koncentrát v nativní kvalitě, zpracovaný metodou cross-flow ultrafiltrace a mikrofiltrace. Produkt je slazen přírodním sladidlem steviolglykosid a je k dispozici v pěti příchutích. Nativní forma (izolace přímo z čerstvého mléka) je garancí vysokého obsahu esenciálních aminokyselin (např. až o 14 % vyššího obsahu aminokyseliny l-leucinu) a nabízí 100% čistotu s nulovým obsahem reziduí kaseinu, jako jsou glykomakropeptidy, které tvoří v rámci klasických whey proteinů až 29 % (produkty získávané ze syrovátky). Protein je RBGH free, původem z Holandska. Jde o čistý zdroj rychlých syrovátkových bílkovin.
Native whey versus běžný whey protein
Mezi native whey proteinem a běžným whey proteinem je podstatný rozdíl. Běžný syrovátkový protein obsahuje až 29% tzv. glykomakropaptidů, které pocházejí z kaseinu, kdežto nativní syrovátkový protein je 100% čistý, což je znát na biodostupnosti a obsahu esenciálních aminokyselin.
Jak dosáhnout 100% čistoty?
Odpovědí je nativní technologie. Nativní protein je extrahován přímo z čerstvého kravského mléka (tedy ne ze syrovátky) pomocí membránové technologie. Vše probíhá za velmi nízkých teplot do 10 stupňů Celsia pomocí mikrofiltrace a ultrafiltrace. Jen díky tomu je z výsledné tekutiny zcela vyloučen kasein, tuk a laktóza, a může vzniknout nejčistší a biologicky nejvíce aktivní syrovátkový protein.
Celý proces výroby nativní syrovátky má tyto benefity, které klasickému syrovátkovému proteinu ze sýra chybí:
- 100% čistota syrovátkové bílkoviny, bez podstatného zbytku reziduí kaseinu ve formě glykomakropeptidů.
- Nativní syrovátkový protein je pasterizován pouze jednou. Nedochází tak k denaturování peptidů bohatých na cystin.
- Nativní syrovátkový protein není vedlejším produktem výroby sýru, není tedy denaturován použitím kyselin a dalším zpracováním během produkce sýru.
- Nativní syrovátkový protein vzniká během jednoho kontinuálního procesu. Velká část běžných syrovátkových proteinů vzniká v běžném mlékárenském průmyslu, který obnáší denaturaci cenných živin. Nativní protein se tomuto zcela vyhýbá.
- Nativní syrovátkový protein má až o 240 % více cystinu, což je velice křehký peptid lehce poškoditelný teplem.
- Nativní syrovátkový protein má vyšší obsah větvené aminokyseliny l-leucinu.
- Nativní syrovátkový protein má čistší chuť, nevzniká totiž jako vedlejší produkt sýra.
- Složení aminokyselinového spektra nativního syrovátkového proteinu je v porovnání s běžným syrovátkovým. proteinem blíže aminokyselinovému spektru lidského mléka.
- Bezkonkurenční naturální chuť a Bezkonkurenční konzistence.
Produkt je vhodný pro všechny jedince zaměřené na:
– Superčistý zdroj syrovátkové bílkoviny
– Budování a regeneraci
MyoTec Advantage Line
Pokud je vaším prvořadým cílem kvalita, čistota a výběr jen takových surovin, které jsou prověřené a funkční, je nová řada MyoTec Advantage Line určena právě pro vás. Cílem produktů Advantage Line NENÍ nabízet úplně vše, co je na trhu dostupné, navíc s jednostranným zaměřením na co nejnižší cenu, tak jak je to obvyklé u tzv. mass-marketingových značek, ale právě naopak. Cílem je nabízet pouze smysluplné, kvalitní a funkční suroviny, a to i na úkor vyšší ceny. Kvalita a principy celého projektu jsou garantovány čistě privátní a 100% nezávislou značkou MyoTec.