Obsažené složky
Citrulin malát 2:1 (veganský zdroj)
Citrulin malát je kombinací molekul citrulinu a malátu (zde v poměru 2:1). V těle se citrulin malát mění na L-citrulin a malát. Je prokázáno, že účinky citrulinu souvisí s hladinou oxidu dusnatého v krvi.
Vysoce větvený cyklický dextrin
Cyklický dextrin je nový typ dextrinu vyráběný pomocí speciálního enzymu, který je vložen do kukuřičného škrobu. Zde tento enzym rozkládá amylopektin, z něhož vzniká cyklický dextrin – má stejnou strukturu jako amylopektin, ale vhodnější parametry pro biologické využití. Proto je optimálním zdrojem energie.
Glycerol monostearát
Glycerol je ester kyseliny stearové. Tato látka patří mezi relativně nově používané a její účinky souvisí s hladinou krevní plazmy = optimální hydratací.
Prášek z kořene červené řepy
Červená řepa kromě mnoha pro tělo prospěšných vlastnosti obsahuje látky, jejichž účinek souvisí s prokrvením a zásobením těla kyslíkem a potřebnými živinami.
L-norvalin
Norvalin je izomer aminokyseliny valin. Jeho vlastnosti souvisí se svalovou pumpou, růstem svalové tkáně a její regenerací (mTOR mechanizmus).